Apartma pr' Ivani Miškorinovi

 

Breginj 153, 5223 Breginj

Slovenija

info@apartma-miskorinovi.si

+386 (0)41 796 437

Kdo smo

Naš naslov spletišča je: https://www.apartma-miskorinovi.si

Komentarji

Na našem spletišču ni omogočeno ustvarjanje komentarjev. Objavljeni komentarji so povezani s spletnim mestom Booking.com in njihovo politiko zasebnosti in uporabe spletnih piškotkov. 

Predstavnost

Na našem spletišču ni omogočeno objavljanje slik in drugih avdio-video vsebin. Objavljene slike so last Apartma pr’ Ivani Miškorinovi, vse pravice so pridržane. 

Vdelana vsebina iz drugih spletišč

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. komentarje o zadovoljstvu z nastanitvijo). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na povsem enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto. Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite, da se vaše ime, e-poštni naslov in spletno mesto shranijo v piškotke. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.